Malzeme Listesi:
- 10 Tombik Ekmek
- 400 Gr. Kıyma
- Tuz
- 1 Sucuk
- 1 Kase Patlıcanlı Domates Sos
Garnitürü İçin:
- Turp
- Marul
- Kıvırcık
- Kornişon Turşu
- Soğan
Hazırlanışı:
Kıyma ve biraz tuzu karıştırma kabına alıp karıştırıyoruz. Ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp yassılaştırıyoruz.
Sucukları dilimliyoruz. Köfte ve sucukları ızgarada önlü arkalı pişiriyoruz. Ekmekleri ortadan ikiye bölüyoruz. İçlerine patlıcanlı domates sos sürüyoruz.
İnce doğranmış soğan ve dilimlenmiş turşu koyuyoruz. Pişen köfte ve sucukları ekmeklere paylaştırıyoruz.
Doğranmış turp ve kıvırcıkla servis ediyoruz.
Sucukları dilimliyoruz. Köfte ve sucukları ızgarada önlü arkalı pişiriyoruz. Ekmekleri ortadan ikiye bölüyoruz. İçlerine patlıcanlı domates sos sürüyoruz.
İnce doğranmış soğan ve dilimlenmiş turşu koyuyoruz. Pişen köfte ve sucukları ekmeklere paylaştırıyoruz.
Doğranmış turp ve kıvırcıkla servis ediyoruz.
afiyet olsun<
0 Yorumlar