
1 kg İzmarit balığı
1 kaşık zeytinyağı
1 adet limon
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı: Balıklarımızı tuzlayıp, biberledikten sonra üzerine zeytinyağını döküp iyice harmanlayınız. Izgarada balıkların arka ve ön tarafını 7-10 dakika arasında kadar pişiriniz. Izgaradan alıp soğumadan servis yapın. Afiyet olsun.
Pişirme önerisi: Balıklarımızı seçerken iri İzmarit balıklarından olmasına dikkat ediniz. Balıkları temizlerken yada temizletirken pullarını kazımayınız. Piştikten sonra servis etmeden hemen önce soyup servis etmeniz tavsiyemizdir. Ayrıca serviste lezzet katması için 1 fincan yağ ile 1 limon suyunu karıştırıp balıklarınızın üzerine dökebilirsiniz.
0 Yorumlar