Kek için malzemeler:
2 su bardağı un
1 çay bardağı süt     
3 yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 çay bardağı sıvıyağ
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Kek için yağlı kağıt

Sos için malzemeler:
1,5 su bardağı süt
Yarım su bardağı toz şeker
3 çorba kaşığı kakao

Krema için malzemeler:

Yarım litre litre süt
1 bardağa yakın şeker
1 bardağa yakın un
1 adet yumurta
1 paket vanilya
1 ufak paket labne peyniri

Hazırlanışı: Yumurtaları derin bir kaba kırıp şekeri ilave ettikten sonra iyice çırpın. Sıvıyağı, sütü ve vanilyayı ekleyip hepsini tekrar çırpın. Unu ve kabartma tozunu ayrı bir kapta yumurtalı karışıma ilave ederek karıştırın. Tepsinize yağlı kağıdı yerleştirin. Önceden ısıtılmış 175º C fırında pişirin.Sos için ise kakao,şeker ve sütü güzelce karıştırın. Soğuduktan sonra minik parçalar halinde kesin ve sosla kaplayın parçaları. Soslu parçaları buz dolabına yerleştirin. Geniş bir kapta un, şeker, yumurta, vanilyayı karıştırın. Sütüde ekleyerek kısık ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Ocağı kapatıp labne peynirini ekleyerek karıştırın.Buzdolabında soğuttuğunuz sosa bulanmış minik kekleri yan tarafından ikiye bölün ve arasına kremayı sürün. Daha sonra minik keklerimizi Hindistan ceviziyle servis ediniz. Afiyet olsun..